ЗА НАС

Детски футболен клуб „Звездичка“ е идеалното място вашето дете да получи и придобие своите индивидуални умения и познания за най – популярния спорт поднесено им по-уникален и забавен начин. Акцентът в тренировъчния процес пада върху технически, тактически, физически, психологически и силно социални елементи.
Позитивното мислене, комуникация, пъргавина, гъвкавост, дрибъл, скорост и т.н. се отработват в заниманията с момичетата и момчетата, трениращи в нашата школа.

„По-бързо, по-високо, по-смело“ е водещият Олимпийски девиз към който се придържаме неотлъчно и ние защото децата на Община Бургас заслужават най – доброто. Не е тайна, че взаимстваме тренировки от най – добрите школи у нас и чужбина като съдействие за това оказва почетния президент на ДФК „Звездичка“ Анатоли Нанков.
Целогодишно възпитаниците на школата имат възможност да демонстрират своите умения в организирани за целта турнири . Сериозното ни намерение е децата да усвоят футболната азбука, за да има България футболни величия като Христо Стоичков, Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Радостин Кишишев.

Децата ни имат нужда от този старт!
Децата ни имат нужда да спортуват защото спорта на първо място е здраве!